Špičková péče o pleť (nejen) v zimě

Zima je v plné síle a spoustu z nás začíná trápit pleť víc než obvykle. Kombinace studených teplot a mnohdy přetopených místností je koktejl, který by si naše pleť nikdy dobrovolně neobjednala. Naštěstí máme k dispozici účinné zbraně v podobě vysoce koncentrovaných produktů, které si poradí i s takovou náloží nepříznivých vlivů najednou. Nejvíce se nám osvědčila kombinace produktů od Susanne Kaufmann.

Jak na to?

Prvním krokem ve vaší péči o pleť by vždy měla být její ranní i večerní očista. V zimě volte jemné přípravky, které pleti pomůžou znovu nalézt rovnováhu a obnovit její přirozenou bariéru. Deep Cleansing Oil obsahuje kromě důležitého vitamínu E také olej z meruňkových jader pro zjemnění pokožky, řepkový olej pro přirozený jas, a na lecitin bohatý slunečnicový olej, který podporuje ochrannou vrstvu pokožky a pomáhá chránit před známkami stárnutí. Stačí pár kapek oleje krouživými masážními pohyby nanést na suchou pleť a poté setřít teplým navlhčeným ručníkem. 

Pro dlouhotrvající a intenzivní hydrataci naneste na očištěnou pleť ráno i večer Hyaluron serum, které obsahuje kombinaci velkých a malých molekul kyseliny hyaluronové a navíc výtažky z hnědých řas. 

Pokud chcete dopřát své pleti nejen hydrataci, ale také vydatnou dávku výživy, sáhněte po Nutrient Serum. Sérum obsahuje kromě kyseliny hyaluronové také výtažky z měsíčku, pórku či granátového jablka, které jsou plné živin a mají zároveň zklidňující a hojivé účinky. Ihned zaznamenáte sjednocenější tón a hebčí, zářivější pokožku.

Po aplikaci séra počkejte několik sekund, než se vpije do pokožky, a poté naneste Nourishing Rich Cream. Tento výživný krém perfektně ochrání vaši pleť před vysušováním. Obsahuje velmi účinnou směs složek jako výtažek z divoké macešky, který pomáhá udržovat zdravou pokožku, olej ze semen hadince pro své vlastnosti chránící pokožku, výtažek z třapatky, která pomáhá zklidnit suchou pokožku, a včelí vosk pro ochranu, zjemnění a obnovu poškozené kůže. Směs olivového oleje, jojobového oleje a skvalanového oleje získaného z oliv hydratuje a hluboce vyživuje pokožku, zatímco kyselina hyaluronová pomáhá vázat vlhkost. Tato synergická směs pomáhá redukovat zarudnutí spojené se suchou pokožkou a zanechává ji zklidněnou a vláčnou.