Kosmetické dárky podle budgetu

Jak vybírat kosmetické dárky? Zkuste to podle budgetu.

Výběr perfektního kosmetického dárku může být někdy výzvou. Pojďme to ale zkusit podle toho, jaký máte rozpočet. Není nic špatného na tom, když se v rodině domluvíte, kolik za dárky budete dávat peněz. Mnohdy totiž potěší levnější věc před tou drahou, když je vymyšlená přesně pro toho, koho obdarováváte. Zkuste se proto zamyslet nad tím, jaké má vaše kamarádka, sestra, maminka nebo babička ráda barvy, značky nebo vůni, pak si řekněte finanční limit a určitě vás to lépe nasměruje správným směrem. Přejeme vám radost při darování a obdarovanému nezapomenutelný zážitek s kosmetikou či vůní!

Dárky okolo 500 Kč: Malé velké radosti V této cenové kategorii se zaměřte na drobné luxusní produkty, které přinášejí radost v péči o rty, vlasy nebo ruce. Podle nás je skvělý například cenami ověnčený lak na nehty Nailberry. Má nejen úžasné barvy a lesk, ale je bez toxických látek, vegan, netestovaný na zvířatech a s Halal certifikací. Dalším skvělým dárkem, který by mohl udělat radost a překvapit je hyaluronové sérum od Pestle & Mortar. Okamžitě vyplňuje pokožku a zanechá jí jemnou a hydratovanou. Navíc má krásné dárkové balení v pobobě baňky. 

small_2K_hyaluron

Dárky okolo 1000 Kč: Kompletní péče o pleť V této cenové kategorii můžete vybírat z širší škály kosmetických produktů. Zvažte například balíček obsahující více produktů od jedné značky. Poskytne tak komplexní péči o pleť a bude vhodný pro každodenní rutinu. Za nás je skvělý například Face Starter Set od Susanne Kaufmann. Tato startovací sada je ideální pro cestování a zároveň nejlepším způsobem, jak objevit esenciální duo péče o pleť Susanne Kaufmann. Čistící gel a výživný denní krém jsou základními pilíři péče pro dokonalou plet. A stojí dokonce jen 700 Kč. Rozhodně také nešlápnete vedle s voucherem v hodnotě 1000 Kč nebo se Starter Kitem od Emmy Hardie, který obsahuje Čisticí balzám, mycí žínku a posilující krém. 

small_2K_face-starter

Dárky okolo 2000 Kč: Luxusní zážitek Pro dárek v cenové kategorii 2000 Kč můžete sáhnout po luxusních produktech, které dodají něco navíc. Zkuste vybrat limitovanou edici oblíbeného parfému, luxusní sérum s unikátními složkami nebo kompletní sadu produktů pro noční regeneraci pleti. Tato investice do kosmetiky může poskytnout nezapomenutelný luxusní zážitek. Co se týče darování zážitků, naše doporučení je jednoznačně poukaz na ošetření Detox nebo Alive v našem salonu Susanne Kaufmann, které v povánočním čase určitě povzdudí a rozjasní každý typ pleti. 

small_2K_salon

Náš tip: podívejte se do sekci vánoce na našem webu, vyberte svůj budget  a  všechny naše tipy se vám tam ukážou https://www.vava-voom.cz/vanoce/ Od oleje do koupele za 260 Kč po maxi vonnou svíčku od Meadows za 5490 Kč. Záplava hřejivých tónů jedle, borovice, jalovce a červeného rybízu je ódou na čarokrásný zvyk vánočního polibku pod jmelím.