Profesionální kosmetické ošetření a jeho benefity

 

Také stále patříte mezi ty, kterým přijde kosmetické ošetření zbytečné? Nechcete do něj investovat čas ani peníze, protože si myslíte, že to na pleti vy ani vaše okolí stejně nepoznáte? Vyvedeme vás z omylu! 

Není nic lepšího, než když si těsně po kosmetickém ošetření sáhnete na ultra jemnou, vláčnou a omlazenou pleť. Tady jsou hlavní důvody, které vás přesvědčí se na kosmetiku co nejrychleji objednat.  

1

Kosmetička se na vaši pleť podívá a přesně ví, v co danou chvíli potřebujete. Navíc pracuje i s koncentrovanějšími produkty, než máte doma. Tato kombinace, plus dokonalé čištění, peeling  a masáž zajistí, že své pleti vrátíte její bývalou slávu.

2

Ve dvaceti se regenerační procesy pokožky začnou zpomalovat. Ano, bohužel, je to tak. Pravidelné obličejové masáže však zajistí regeneraci buněk a podporují tvorbu kolagenu. Díky tomu bude vaše pleť stárnout pomaleji. 

3

Před každým ošetřením by se vás kosmetička měla zeptat, jak se o svou pleť staráte doma, co vás trápí a co byste případně chtěla řešit. Prozkoumá zblízka vaší pokožku, během ošetření na ni bude sahat a taky bude přesně vědět, jak vaše pleť na konkrétní produkty reaguje. Tak bude schopna přesně vybrat, co vaší pleti udělá v danou chvíli nejlépe.  

4

Kosmetička se nesoustředí jen na to jedno ošetření. Pokud k ní začnete chodit pravidelně, dokonale vaší pleť pozná a bude tak ještě mnohem lépe vědět, jak ošetření přizpůsobit vám na míru a udržovat pokožku stále krásnou, čistou, zdravou a mladou. 

5

Také díky pravidelnému peelingu zůstane vaše pleť déle mladší. S peelingem se ale musí velmi opatrně, protože příliš mnoho abraze může poškodit vaši pokožku. Nejlépe je proto svěřit tento krok profesionálům, kteří přesně vědí, co vaše pokožka potřebuje. 

6

Důležitou součástí profesionální péče o obličej je hloubkové čištění pleti, během níž se (díky profesionálním nástrojům a produktům) šetrně odstraňuje nahromaděný maz v pórech, které často způsobují prasklinky. Díky pravidelnému ošetření obličeje se počet pupínků sníží a pleť tak vypadá mnohem zdravěji. 

7

Kůže pod očima vyžaduje zvláštní pozornost, protože je mnohem tenčí než kůže na zbytku obličeje. Plátky okurky přiložené pod oči během přípravy okurkového salátu jsou fajn, ale vězte, že kosmetička přesně ví, jak s těmito citlivými partiemi zacházet. Sbohem kruhy!

8

V rychlé době technologií a přístrojového ošetření zažívá dotek rukou doslova renesanci. Je to totiž to nejcennější, co můžete během profesionálního ošetření zažít. Najdete-li kosmetičku, jejíž ruce vám jsou příjemné, rozhodně ji neměňte. Našla jste poklad. 

9

To je další výhoda pravidelného ošetření obličeje. Zvyšuje schopnost vaší pokožky efektivně absorbovat další produkty. Možná utrácíte spoustu peněz za kosmetické produkty, ale zjistíte, že je vaše pokožka nevstřebává. Proč? Protože povrch vaší pokožky je tak drsný, že jím nemůže správně proniknout. Při pravidelném ošetření obličeje bude vaše pokožka hladká a připravená na další péči. 

10

Profesionální kosmetické ošetření obličeje je neuvěřitelně uvolňující. Je to skvělý způsob, jak si z uspěchaného dne udělat čas na péči o svou krásu i vlastní zdraví.

 

Tak co, už věříte, že jít na kosmetiku jednou měsíčně je skvělá investice?

 

Objednejte se do našeho salonu Susanne Kaufmann a dopřejte své pleti 10/10 zmíněných benefitů. Salon je pro vás otevřen každou středu na adrese Vavavoom, Radnická 9, Brno. Volejte 604 357 708, pište na info@vava-voom.cz.