O vůni Suncrest s Ulrichem Langem

Značka Ulrich Lang New York je součástí portfolia Vavavoom Perfumery od jejího otevření. Lucie Levenson se s Ulrichem Langem poprvé setkala na parfémovém veletrhu v Mnichově, kde ji zaujaly nejen osobité vůně a čistá krása flakonů, ale také vřelý a podporující přístup samotného majitele a kreativního ředitele parfumérského domu. 

New York - město umění

New York, kde Ulrich Lang už více než čtvrtstoletí žije, je bezesporu městem, které přeje umění, novým projektům i možnostem. Toto prostředí se přirozeně promítá do jeho činností i navazování vztahů. Ulrich Lang podporuje začínající fotografy, kteří pro něj vytváří vizuální stránku přebalů, a také dokonce část zisku z prodeje vůně Aperture putuje do stejnojmenné fotografické nadace. 

Originalita i osobní přístup 

Otevřené, přátelské jednání a vůně, které jdou vlastní cestou, daly vzniknout i spolupráci mezi touto průkopnickou niche značkou a parfumerií Vavavoom, která staví nejen na originalitě a kvalitě produktů, ale také na dobrých vztazích s jejich tvůrci. 

Ulrich Lang navštívil Brno už podruhé, tentokrát proto, aby ve Vavavoom představil svoji nejnovější vůni Suncrest. Ohlédněte se za Uliho návštěvou s námi v mini sérii video-interview. 

 

Lucie Levenson: Máme tady tvoji nejnovější vůni Suncrest. Jaká byla inspirace pro tuto vůni?

Ulrich Lang: Musím se vrátit trochu zpět v čase, protože jsme během pandemie uvedli na trh vůni, která se jmenuje Lethe, jako řeka ze starořecké mytologie. Když se z ní napijete, na všechno zapomenete. Lethe pro mě byla extrémně klidnou vůní. Něčím, co je třeba brát velmi introspektivně. A teď, když můžeme víceméně jednat zase svobodně, tak myslím, že Suncrest je pro mě vyjádřením tohoto momentu. Je to velmi optimistická vůně, je velmi pozitivní. Podívali jsme se na různé ingredience a myslím, že jedna z ingrediencí, kterou jsme vybrali a která opravdu dobře převádí tu náladu, je super zralá broskev. Je opravdu lahodná, velmi chutná. Udělá vám radost. Připomíná vám dlouhé léto. Myslím, že je to velmi zajímavá vůně z hlediska složení. 

LL: Ráda bych dodala, že pokaždé, když je někomu tato vůně nabídnuta, první reakcí je úsměv. 

UL: Úkol splněn. 

LL: Ano, děkuji. 

ul_CTA-BLOG