Co vám před Vánoci ubere vrásek? ⭐

Taky každý rok trpíte tím, že nestíháte zařídit všechno, co jste si do Vánoc předsevzaly, natož aby zbyl čas pro vás? A co kdybyste to letos vzaly za druhý konec a jednoduše začaly u sebe? Připravili jsme pro vás průvodce předvánočním časem, se kterým už strádat nebudete.

Úsměv na tváři i vaše hebká pokožka potěší váš protějšek mnohem víc, než čisté koberce. A ne, není to fráze. Vsadíte se?

 

4 týdny před Štědrým dnem

Obdarujte jako první sebe.

Nadcházející období vám pomůže zvládnout tato rozkošná sada tří mini produktů pro domácí lázně. Kdykoli pocítíte, že už je toho na vás moc, napusťte si vanu s relaxačními oleji, uvolněte se a nechte rušivé myšlenky úplně rozpustit. Po koupeli ošetřete pokožku tělovým máslem s kapkou arnikového oleje a připravte si čaj ze směsi bylin na posílení imunity. Snažte se udržet si tento rituál až do Štědrého dne. 

blog-4tydny-bath

3 týdny před Štědrým dnem

Nebojte se, myslíme i na vaše bližní. 

Zastavte se v našem obchodě, ušetřete si starosti a nechte se inspirovat vánočními limitkami a elegantními dárkovými sety kosmetiky a interiérových vůní, které jsou zaručeně vkusným a praktickým dárkem pro ni i pro něj. Náš ochotný tým vás s výběrem nenechá na holičkách.

 

2 týdny před Štědrým dnem

Začínáte mít naléhavý pocit, že trochu nestíháte? 

Tak zpomalte. Nedaří se vám to doma? Přijďte do našeho salonu. Dotek přírodní kosmetiky i profesionální masáž vlasových cibulek na Glow ošetření vás zaručeně zklidní a pravděpodobně vám pomůže i znovu vyhodnotit priority. 

blog-glow-osetreni

 

1 týden před Štědrým dnem

Čas na to, dát do pořádku pokožku těla i hlavy. 

Zbavte se odumřelých buněk a vykročte do posledního předvánočního týdne s obnovenou a vyživenou pokožkou. Pomůže vám k tomu jemný olejový peeling Scalp & Body Scrub od Susanne Kaufmann. Uvolní mazem ucpané póry i zarůstající chloupky, uleví vám od svědění, a odhalí zářivou pokožku, kterou zanechá bezvadně hydratovanou. Po peelingu pokožky hlavy se budete cítit jako znovuzrození, navíc podpoříte růst vlasů a jejich celkovou vitalitu. A to se (nejen) na Vánoce hodí. 

blog-1tyden-scrub

 

3 dny před Štědrým dnem

Dopřejte si ovocné povzbuzení a aktivujte buněčný metabolismus. 

Ovocné extrakty z papáji, jablka a kiwi v enzymatickém peelingu probudí mdlou pokožku k životu a díky fermentu z řasy a ectoinu ji taky hezky zregenerují. Zdvojnásobíte navíc účinky hydratační masky, kterou nanesete ve druhém kroku vaší péče pleť. Zklidníte s ní podráždění, vyžehlíte jemné vrásky a napumpujete svůj obličej antioxidanty a hydratačními oleji. Pokud se vám to podaří, 20 minut relaxujte, pokud ne, klidně během působení chystejte vánoční dekorace…

blog-3dny-enzyme

 

1 den před Štědrým dnem

Povyšte mytí hlavy na aromarituál a oblečte své nehty do třpytivě červené. 

Šampon Calming Wash* zklidní nejen pokožku vaší hlavy. Napěňte ho v rukách, zhluboka se nadechněte a jemně masírujte hlavu. Užijte si tento očistný moment, jako byste právě byli u kadeřníka. Stres se odplaví dřív, než vyslovíte Philip Martin’s. 

Připravte svoje ruce a nehty na nejhezčí dárky letošních Vánoc. Mystický burgundský odstín netoxického laku na nehty Nailberry s tisíci světlo odrážejícími částečkami je neodolatelnou volbou pro speciální příležitosti. 

 

Štědrý den

Pozvedněte kontury a zazařte.

Nastal den D, je čas na povznesenou náladu - a instatní lifting. Smažte všechny známky únavy, stárnutí a zašedlé pokožky pomocí super účinné Power Masky nabité koenzymem Q10, extraktem z baobabu, arganovým olejem, ektoinem, bambuckým máslem a výtažky z rostlin, které jsou přírodní alternativou retinolu pro probuzení tvorby kolagenu. Naneste, nechte chvíli působit, smyjte a užijte si vaši mladistvou pleť. 

Večer naneste WEGEN, primer se zlatavým třpytem, pod make-up anebo jen tak, a nezapomeňte na dekolt. Přejeme oslnivý večer!

blog-power-mask

 

Den poté

Smažte stopy.

Cítíte se… jako po večírku? Sáhněte po Eye Rescue séru, které vás osvobodí od oteklých očí, tmavých kruhů i vrásek z únavy. Svou pleť osvěžte zklidňující mlhou Balance a na ještě vlhkou pokožku naneste revitalizační zázrak v podobě bio švestkového oleje Le Prunier. Okamžitě vás potěší jeho lehká textura a přirozeně marcipánová vůně. 


blog-eye-serum

 

*Značka Philip Martin's je k dostání exkluzivně pouze v kamenné prodejně.